Contact

Heb je vragen over mijn kapsalon en/of specifieke vragen over jouw haar? Neem gerust contact met mij op. Ik reageer zo snel mogelijk op jouw bericht. Graag tot horens of tot ziens!

Gegevens

Kapsalon Pur Sang
Pleun van der Sangen
De Vlonder 217 i
5427 DG  Boekel

Formulier

Voer uw naam in, alstublieft.
Voer een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Voer uw bericht in, alstublieft.

Samenwerking

In het pand waar Kapsalon Pur Sang gevestigd is, zijn meerdere ondernemers actief. Zij werken waar mogelijk met elkaar samen. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Beautysalon All In One is een schoonheids­salon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheids­behandelingen, (medische) pedicure, nagels, visagie, lichaams­behandelingen, wimper­behandelingen en permanente make-up.

All In One

De missie achter het merk GIESS is om de klanten blij te maken door middel van een product dat Giese ook blij maakt: de handtas! Met dit in gedachten ontwierp ze haar eerste collectie. Een verfijnde, elegante en tijdloze collectie met speciale aandacht voor detail.

GIESS

Praktijk 'Gezellig Stralen' werkt systeemgericht en leert kinderen en hun ouders om problemen zelf op te lossen, zodat ze zich weer sterk voelen en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen. Praktijk 'Gezellig Stralen' geeft kinderen/pubers en ouders net dat steuntje in de rug dat ze verdienen.

Gezellig Stralen